COVID-19 zelfcheck

U kunt de bloedafname zelf eenvoudig thuis doen, wel zo gemakkelijk! 

Voor consumenten

Iedereen in Nederland wil snel duidelijkheid of hij wel of niet besmet is geweest met COVID-19. U waarschijnlijk ook. Gewoon om weer een beetje vertrouwen te krijgen na zo'n intensieve quarantaineperiode. Wij bieden nu een test aan die voldoet aan de eisen van het RIVM en de aanwezigheid van antistoffen tegen COVID-19 aantoont. En u kunt de bloedafname zelf eenvoudig thuis doen, wel zo gemakkelijk! 

Zelf bloed afnemen?

Met de bloedafnamekit is het mogelijk om zelf enkele druppels bloed te verzamelen met een vingerprik en vervolgens het bloed op te sturen naar ons. Dit dient op dezelfde dag verstuurd te worden. U registreert uw bloedafname op www.registratie.medlon.nl en stuurt het vervolgens op werkdagen via PostNL naar ons op. In ons laboratorium testen medisch analisten het bloed op aanwezige antistoffen tegen het coronavirus. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een SMS-bericht waarmee u de uitslag online kunt inzien via de beveiligde website. 

Test afnemen en versturen in het weekend en tijdens feestdagen
Wilt u de test afnemen én versturen in het weekend? Doe de afname dan op zondag en verstuur de test dan vóór zondag 17.00 uur in één van de brievenbussen voor medische post. Zo word uw zending op maandag tussen 08.00 en 18.00 uur bezorgd.

Tijdens de feestdagen bezorgt PostNL uw medische post op de eerstvolgende werkdag.

De bloedafnamekit kunt u bestellen in de webshop.

Lees meer over de test